Selecteaza domeniul:
Ce trebuie facut pentru a primi clienti din cataloage.ro
Articol publicat in 20/10/2012
Pentru inceput trebuie specificat faptul ca vizitatorii cataloage.ro sunt din randul clientilor dumneavoastra, adica persoane care indeplinesc multe dintre conditiile de profil pentru a va deveni cumparatori. Vizitatorii care-si deschid un cont in cataloage.ro au drepturi extinse, gratuite pe viata. Pe acestia ii vom denumi in continuare, utilizatori.
Cele mai utilizate drepturi extinse oferite utilizatorilor sunt:
- Prospectarea pietei, prin serviciul "Trimite cereri de oferta";
- Agenda personala sau planificator de activitati;
- Constructia si gazduirea de site-uri pentru firmele sale;
- Inscrierea si promovarea site-urilor in portal si in motoarele de cautare.
Cu un singur click, oricare utilizator poate trimite cereri de oferte catre toti furnizorii inregistrati pe un anumit tip de activitate. Acest serviciu se numeste "Trimite cereri de oferta" si poate fi accesat din contul personal si este gratuit. Cererile sunt trimise de server in mod automat in primul rand spre site-urile din portal inscrise in planurile Premium, Superior sau Popular si cu o intarziere de 48 ore spre cele inscrise prin planul Gratis.
Oriunde s-ar afla utilizatorul, inclusiv in site-ul firmei dvs., poate sa deschida instantaneu o notita in agenda personala in care sa scrie un rezumat al discutiei telefonice si sa planifice o reamintire pentru viitor.
Dupa autentificare, pe tot parcursul navigarii in site-urile inscrise in portal, se activeaza un meniu rapid (derulant) in partea dreapta a ecranului.
Utilizatorii au dreptul la crearea si indexarea unui site pentru fiecare firma proprie. Site-urile au ecrane de administrare proprie a continutului, un nume scurt de accesare, gazduire si trafic nelimitat. Si firma dumneavoastra poate avea un site inscris in portalul cataloage.ro. Pentru inscriere trebuie sa va faceti mai intai un cont de utilizator.
In cateva minute, din contul personal, sectiunea "Firmele mele / Inscrie firma noua" va configurati propriul website, doar parcurgand cativa pasi:
- Inscrierea datelor personale, adica aplicarea pentru a deveni utilizator inregistrat (un formular + un click pe un link dintr-un mesaj pe care vi-l trimitem prin e-mail)
- Inscrierea datelor generale ale firmei;
- Adaugarea de adrese (locatii geografice) si alte spatii web;
- Specificarea activitatilor firmei (conform nomenclator) si descrierea suplimentara, necuprinsa in nomenclator;
- Adaugarea poze si descrieri ale acestora pentru produsele si serviciile oferite.